FFF_0394

Clubinfo

Wil je kennismaken dan kan je je voor 2 weken inschrijven als aspirant lid. Gedurende deze orientatiefase kan vrijblijvend en kosteloos worden gespeeld/getraind 

Het inschrijfformulier lever je als aspirant lid - nog niet ondertekend - bij een aanwezig bestuurslid of trainer.
Betaling, lidmaatschap Almeerspin + bondsbijdrage, (zie "contributie" ) geschiedt pas wanneer je je definitief hebt ingeschreven als volwaardig lid.

Wil je je inschrijven als lid dan kun je hier het inschrijformulier inlezen of uitprinten.
Wil je meer informatie over de vereniging dan kun je hier het ttv Almeerspin informatieboekje lezen of printen.
Ca. 3 weken na je aanmelding als aspirant lid wordt je benaderd met de vraag of je definitief lid wil worden of geef je dit zelf per e-mail aan. Je wordt pas ingeschreven  als definitief lid  wanneer het volledige ingevulde  en ondertekende inschrijfformulier in het bezit is van het bestuur.
Per e-mail aanmelden kan ook via: wsj@almeerspin.nl (jeugd), of wss@almeerspin.nl (senioren).

Seniorenleden kunnen de statuten en het huishoudelijk reglement op verzoek toegestuurd krijgen.

Alle leden en nieuwe leden van TTV Almeerspin hebben of zullen een brief krijgen van het NOC/NSF met als onderwerp "De Nationale Sportpas"
Deze Nationale Sportpas is buiten het feit dat je er kortingen mee kunt krijgen bij diverse winkels ook je legimitatiebewijs voor de NTTB. Deze pas dien je dan ook altijd bij je te hebben als je aan wedstrijden en/of toernooien meedoet van de NTTB. Tevens staat op die pas ook je bondsnummer vermeld dat je nodig hebt om in te vullen op de wedstrijdformulieren.